2023-02-17 3960 views
💭K11 既呢個位置比較小行入去,呢日行過見到有間用日本米做主題既餐廳,就貢左入去試下🙋🏻‍♀️見到呢間餐廳好似主打咖哩飯,不過佢既飯餐除左有咖哩汁,仲可以揀其他汁~今次黎我地都係揀番咖哩汁試🙋🏻‍♀️整體黎講個咖哩都偏辣,本身我都接收到食辣,但係我都覺得辣辣地。 如果本身鍾意食辣既人就好適合簡呢個飯餐,但如果你本身唔係好食得辣,我覺得你可以考慮下揀其他汁配你個飯🤗同埋呢間餐廳一份既portion 都幾大,arm 曬大食既人👍🏻🌸哩五。 烤特上牛腰柳肉 (HKD 138)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個牛燒得剛剛好,有仲焦香焦香既味道配合濃郁既牛味~ 👍🏻 牛+ 咖哩好難唔好食,所以呢個哩五值得一試👍🏻👍🏻👍🏻🌸哩十五。烤日本無激素飛鳥 (HKD 148)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️個雞真係燒得好嫩滑,重要好大塊!可以慢慢食到個雞既好味!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

哩五。 烤特上牛腰柳肉

哩五。 烤特上牛腰柳肉