2018-05-04
可能係平日,晚上八點左右,冇人等即刻入左去。本身諗住唔食韓燒,淨係食主菜,但入到去見到佢set晒位,最後都叫左啲肉燒下...一入到去佢會幫你set好晒啲小菜煎蛋咁,當然又係可以無限refill啦。Btw,次次refill都叫左兩三次先有,水都係咁,服務真係一般,食晒既野又唔收一收。肉就跟左個頁menu豬牛各一碟,佢個擺法同menu個個有啲唔同,但佢好似係按g俾客既。啲肉一般,有啲乾,肥豬肉又多左啲。呢個石鍋牛肉飯唔差,啲牛嫩既,材料都算多,飯焦適中。呢個冷麵幾好食,好有咬口,個汁唔錯,咩都唔撈都好好食。刀削麵個麵條都幾好食,有啲似烏冬咁,個湯底濃郁,幾好飲。個配料除左好似佢個名寫有既豬肉餃子之外,原來仲有蜆。之後就叫左個甜品,綿花糖朱古力雪花冰。我覺得好食,唔算好甜,啲冰磨到好細,入口即溶,仲要係牛奶黎既,因為我唔鍾意食啲冰係水黎既雪花冰,綿綿冰。但份量有啲少,價錢應該平番啲。
呢個石鍋牛肉飯唔差,啲牛嫩既,材料都算多,飯焦適中。
呢個冷麵幾好食,好有咬口,個汁唔錯,咩都唔撈都好好食。