2012-05-28 3538 views
一向知道好彩集團D野食OK,呢晚黎飲,覺得D食物大致上都符合預期!乳豬唔肥,而且脆口,不過冇乜肉。蟹鉗算係咁,雖然蟹肉不多,但都叫做有,好過有D食肆食完成隻都見唔到任何蟹肉!玉環瑤柱甫不過不失啦!燕窩羹食得最開心,雖然D雞絲無乜味,但有好多燕窩!正!鮑魚最令人失望,餐牌寫原隻鮑魚,我都估係細細隻,但佢真係細到得雞蛋黃咁大,又薄又欠缺口感。大海斑大大條而且夠滑,同枱唔係咁多人食魚,好魚的朋友們就係咁夾,好開心!我覺得自己夾比分餸其實更自在~雞就比較鹹,雞皮又唔脆,比較失色。糖水係細豆沙,裡面冇湯丸,而且完全冇味。反而甜品幾好食,果盤D橙都幾甜!總括來講,有D好食有D唔係好得,但整體來講都好過好多婚宴食肆架啦!

玉環瑤柱甫︰OK
玉環瑤柱甫不過不失啦!
雞絲燕窩羹︰好多燕窩!
燕窩羹食得最開心,雖然D雞絲無乜味,但有好多燕窩!正!
鮑魚太細隻

2012-05-19
雞絲燕窩羹︰好多燕窩!