2024-08-12 95 views
🍡🍢喜膳燒🥩🍗尖沙咀有好多居酒屋,啤酒串燒chill番晚,位於寶勒巷,岩哂飲酒食飯既朋友,餐廳會提供一塊燒熱既石板用溫度住串燒保温,keep 住食都熱👍🏻🔸 燒蟶子皇 $88 - 海鮮幾高質,蟶子爽彈好大隻🔸燒珍寶大扇貝$78 - 好大粒好彈牙,蒜味重但唔會搶主角扇貝鮮味。配埋粉絲味道鹹香適中。🔸豬頸肉(BBQ)$29 - 揀咗BBQ醬汁,可以同孜然味道有啲分別,甜甜地,肉質爽嫩🔸手切雞腎串(孜然)$29- 雞腎非常之爽口,手切嘅厚度,燒得剛剛好🔸蒜蓉焗牛油雜菇$49 - 雜菇好大份,牛油味好濃🔸蒜蓉燒茄子$38 - 感覺略為細條,不過味道質地都唔錯🔸燒韭菜(孜然)$29 - 呢個係我哋必點嘅串燒項目味道可以,但略嫌燒燶咗一部份🔸 十三香燒豬仔髀2隻$58 - 特別要講一講呢個豬仔脾,調味粉多,外面乾身。內裡肉質非常之嫩口,大細適中唔會感覺肥膩☺️🔸煙肉韭菜卷$32 - 呢個韭菜又keep到juicy🔸肥牛金菇卷$39 - 肥牛,金菇卷配燒汁冇得頂🔸海鹽燒王牌牛舌$58 - 牛舌又係冇得彈,海鹽味道加埋肉質爽嫩🍢厚度唔會太薄切👍🏻食落先有口感🔸明太子燒雞翼$49 - 去骨雞翼外皮燒到金黄
🍡🍢喜膳燒🥩🍗

🔸 燒蟶子皇 $88 - 海鮮幾高質,蟶子爽彈好大隻

🔸蒜蓉焗牛油雜菇$49 - 雜菇好大份,牛油味好濃

🔸蒜蓉燒茄子$38 - 感覺略為細條,不過味道質地都唔錯

🔸煙肉韭菜卷$32 - 呢個韭菜又keep到juicy
🔸肥牛金菇卷$39 - 肥牛,金菇卷配燒汁冇得頂

🔸明太子燒雞翼$49 - 去骨雞翼外皮燒到金黄香脆,人面釀咗十足滿嘅明太子,外形好飽滿,咬落啖啖明太子同嫩滑雞肉,好惹味🍗

飲酒加串燒,喜膳燒坐得舒適,食飽飽之選🩷
2024-08-04
$300 (Dinner)