2024-04-04 89 views
阿木台灣麵係間好受歡迎嘅餐廳,我夜晚九點幾去都見佢坐滿人,真係大癲啊!我叫咗個紅燒牛肉牛根麵,加埋鹽酥雞同炸大腸。我要講,呢度嘅野食真係都幾好味㗎!而且份量超級多,個牛肉片厚得仲要O嘴,真係好過癮。通常一個麵已經可以飽晒,完全唔洗再叫小食。佢嘅麵條彈牙有嚼勁,湯底又濃郁,紅燒牛肉滑嫩多汁,真係好正味。鹽酥雞外脆內嫩,每一口都食到肉汁爆出嚟,真係好美味。炸大腸都炸得香脆,入口韌身肉汁迸出,好開胃。最後,我食到勁飽,頂唔順都要拎返外賣盒走。無得否認,阿木台灣麵嘅份量真係超級足夠。如果你食得多,一定可以食得好飽好飽。而且價錢亦都好平,物超所值。

牛肉牛根麵

鹽酥雞