2023-02-28 93 views
▫️甜記餃子外賣幫襯過無數次,超級好食,今次終於有機會堂食😋🍴雙拼湯餃:粟米芝士雞肉餃、京蔥牛肉餃 $53💁🏻‍♀️粟米芝士雞肉係我最推薦嘅口味,粟米香甜,配搭芝士雞肉,美味拉絲,味道非常之融洽👍🏻 完全可以一次過食八粒,為咗試多啲口味,今次雙拼京蔥牛肉餃,都係大大粒,比較重口味京蔥好香辛😆🍴雙拼湯餃:韭菜豬肉餃,西洋菜豬肉餃 $48💁🏽‍♂️呢兩個口味,如果轉煎餃會好食好多🙋🏻‍♀️我都好同意韭菜豬肉餃轉煎餃會好食好多,煎出嚟韭菜嘅味道會更加香濃,不過想食健康啲,所以都係揀咗湯餃💪🏻兩款味道正常,冇上面兩款嘅口味咁特別,勝在大大粒好抵食💁🏻‍♀️要再特別讚吓個湯底,有香濃嘅雞湯味🍴台灣麵$17💁🏽‍♂️追加左台灣麵,大大碗好抵食🙋🏻‍♀️台灣麵麵質係我鍾意嘅口感,唔會太硬,有麵粉嘅香味👍🏻加埋凍豆漿,兩個人埋單$130
▫️甜記餃子
外賣幫襯過無數次,超級好食,今次終於有機會堂食😋

🍴雙拼湯餃:粟米芝士雞肉餃、京蔥牛肉餃 $53

🍴雙拼湯餃:韭菜豬肉餃,西洋菜豬肉餃 $48
💁🏽‍♂️呢兩個口味,如果轉煎餃會好食好多
兩款味道正常,冇上面兩款嘅口味咁特別,勝在大大粒好抵食
💁🏻‍♀️要再特別讚吓個湯底,有香濃嘅雞湯味

🍴台灣麵$17
💁🏽‍♂️追加左台灣麵,大大碗好抵食

加埋凍豆漿,兩個人埋單$130