【餃子關注組長期熱話🤭真係咁好食?】/////呢間喺香港餃子界排名top3 今次小編第一次去 做運動前食覺得飽肚又唔會話好重負擔🤣店舖裝修用木系傢俬為主 有日式簡約風格 自助QR code落單 湯餃同煎餃都有好多款式 真係要慢慢揀😁.👉🏻湯餃子10隻 ($48)雞湯或者番茄湯做湯底 番茄湯清甜 冇咩味精 食到有少量番茄同薯仔蓉~🍅🥔枱面有菜脯 辣度偏高 慢慢加試下自己條底線先!🤏🥟椰菜冬菇雲耳豬肉餃餃子皮薄包住滿滿椰菜、冬菇同雲耳 豬肉味多汁香濃 雲耳爽口 感覺出色又滿足😋🥟南瓜忌廉雞肉餃有比較軟身濕潤嘅南瓜忌廉 餃子皮易穿🙀南瓜忌廉好香滑 連住一絲絲南瓜蓉同嫩滑雞肉———-📍甜記餃子 (太子)太子砵蘭街450-454號HQ大廈地下C-D號舖
【餃子關注組長期熱話🤭真係咁好食?】
/////

👉🏻湯餃子10隻 ($48)

🥟椰菜冬菇雲耳豬肉餃

🥟南瓜忌廉雞肉餃

———-
📍甜記餃子 (太子)
太子砵蘭街450-454號HQ大廈地下C-D號舖
2023-08-22
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Dinner)
  • 南瓜忌廉雞肉餃