同阿媽去過食幾次,次次都要排成二十幾分鐘,然後入去食煎餃又要等多半個鐘(叫嘅時候服務員會同你講「至少等半個鐘架,等唔到可以叫水餃,費事好似其他人甘係甘催」)煎餃幾好食(但好油),加埋d菜脯一齊食就更和味(但好油),食過幾款煎餃,個人認為金菇肥牛餃有D太鹹(而且好油),煎餃好大粒,唔洗加麵都可以食到飽(但真心好油),我一般中意叫多拼煎餃,食多幾個口味無甘dry(但係煎餃真係好油),其實有唸過可唔可以拼其他煎餃,但個個服務員都好忙(而且好似唔願意解答),我就無問過講起服務態度嘅話,可能佢地真係好忙,我上次叫外賣生餃,想叫一打四款生餃,收銀個姐姐嘆左口氣,然後話最多叫三款,甘我講左句凈係叫得三款甘少啊,個收銀姐姐就催我快d落單,仲話我地規矩係甘,嫌麻煩可以唔食,即刻個心情就down左,不過生餃外賣嘅話其實都幾快下最後總結一下,餃子好食(但好油),服務態度就麻麻

最後總結一下,餃子好食(但好油),服務態度就麻麻