平時嘅我係完全唔掂都唔會掂餃子,因為我真係好討厭餃子皮,無論整得幾薄都好,嗰層皮就係好難食,就算餓死冇野食,都只係會liu個餡出黎,唔要層皮🤣🤣我知好折墮,所以我係從來都唔食餃子不過屋企有個勁愛餃子既人,加上有朋友極力推薦不忘既餃子,於是就趁團購買左幾隻唔同味番去。其實開初諗住睇人食架咋🤣整出黎個樣比起平時啲餃又真係靚仔好多,個皮望落晶瑩通透之後屋企人個個食左都話好特別,我先肯放入口試左一啖🤣🤣點知試左一啖我竟然仲食多左兩舊佢會令我唔食餃變成食左幾隻係因為佢個皮!個皮完全唔似平時既餃子皮!竟然一啲粉感都冇🤩點形容好呢,佢有少少似雲吞皮,個皮本身都有調味而且唔會覺得食緊一層皮,呢個真係好犀利👍🏻👍🏻👍🏻餡料好新鮮,而且量好_多,每一隻都包到滿曬咁啱屋企有啲超市餃,煮埋一齊,不忘餃個size係兩三倍咁多🤣🤣🤣呢隻餃真係好正冇誇張,鍾意餃既人一定一定要試,唔特別鍾意餃既人都絕對可以give it a try,你絕對唔會後悔🔥🔥🔥

其實開初諗住睇人食架咋🤣
整出黎個樣比起平時啲餃又真係靚仔好多,個皮望落晶瑩通透
之後屋企人個個食左都話好特別,我先肯放入口試左一啖🤣🤣

點知試左一啖我竟然仲食多左兩舊

佢會令我唔食餃變成食左幾隻係因為佢個皮!
個皮完全唔似平時既餃子皮!
竟然一啲粉感都冇🤩

餡料好新鮮,而且量好_多,每一隻都包到滿曬

芫茜餃
韮菜餃
2021-01-22
Delivery
$15 (Dinner)
芫茜餃
韮菜餃