📍養生清淡蒸麵 -- 濃姐石磨腸粉👩🏻‍🍳話說想試濃姐好耐,不過之前好難就到時間過去😕前排咁啱去開佐敦,終於買到黎試😍本身想試腸粉,後來見到呢到竟然有蒸麵賣😍小編覺得幾特別就買黎試下,遲啲一定會再去幫襯腸粉💛-----------⭐特色蒸淮山麵($30)麵底可以簡米粉,米線,公仔麵,淮山麵等等🙊小編就要咗特別啲嘅淮山麵😍配菜有超多樣(可以睇下後面嘅相)可以揀一到四款,價錢由$20至$35不等,小編要咗雞蛋粟米同雜菜😋麵係即叫即蒸,拎到手仲係熱辣辣😍淮山麵份量好多,食落味道清淡,健康唔油膩😆加埋少少豉油調味啱啱好👍雞蛋係半熟,有蛋汁流出可以撈埋啲麵,好正😍整體黎講好養生,好適合阿婆口味嘅小編😹重口味人士可能就未必啱食啦哈哈😂😂------------賣相:6.8/10味道:7.7/10性價比:7.2/10回頭率:8/10------------店舖資料名稱:濃姐石磨腸粉地址:佐敦上海街62號AVA 62地下5號舖前往方法:佐敦站c2出口
📍養生清淡蒸麵 -- 濃姐石磨腸粉👩🏻‍🍳
-----------
⭐特色蒸淮山麵($30)
------------
賣相:6.8/10