2014-12-11 547 views
對我黎講有得揀都好少會食到會。無他既。由細到大稱得上『食得落』既到會真係十指可數。今次友人係CAFE搞GATHERING(唔係COFFEE) =P 食到質素不錯既到會就推介比大家啦。餐有兩個沙律。一個係芒果泰式鴨沙律。三色椒加埋芒果仲有鴨絲出上微辣帶酸既醬汁撈埋。夠曬開胃。青瓜片爽脆。用黎捲起一齊食。其實都唔係咁易嫁。煙火雞CASCER 。羅馬菜爽甜。CASCER SOURCE同芝士碎分上。DIY按自已所想黎MIX。要瘦身?自行走醬啦。有PARTY到會又點可以冇雞翼。平時九不離十都係鞋既乾既。但係呢盤浸得入味。皮肉都滑而唔乾唔老。你問我易唔易整成咁?其實唔難。不過到會有咁既水準。讚啦!我一個人都KO左半打煙肉卷牛仔腸。又係其實唔難系列。煙肉同牛仔腸卷埋一焗就係。但係好多時呢D油水位都比到會公司食到盡。好彩薈。味用上既係有質素既腸同煙肉。咁多盤剩得最少就係佢。泰式豬頸肉炒時蔬。用上三色椒同脆肉瓜。菜肉比剛剛好。椒甜。肉爽。瓜JUICY。日式咖喱雞飯。用上甜身日式咖喱。極微辛。小朋友都啱食。甘荀同薯仔食得出係一齊煮唔係烚完就咁加汁。雞肉唔會切到雞碎咁。珍珠米煮得剛好。唔會濕漉漉。個餐仲有甜
芒果泰式鴨沙律
瑞士雞翼
煙肉卷牛仔腸
泰式豬頸肉炒時蔬
日式咖喱雞飯
個餐仲有甜品跟埋。今次係MINI CUP CAKE同MACAROON。MINI CUP CAKE幾FANCY。粉紅色加左食用閃粉。淡黃色就加左紅色爆炸糖。味道冇乜特別。對我黎講CUP CAKE都係睇多過食。

到會冇啖好食真係未必既。睇下你ORDER邊間嫁姐。呢到而雖然算唔上酒店級數。起碼同出去食西餐有得比。聖誕新年有個地方一班人聚下。唔想捱快餐到會。呢間係一個唔錯既選擇。
2014-12-10
Delivery