2020-12-05 359 views
第一次嚟到重慶大廈食 Lunch,有個唔錯嘅體驗,味道相當有水準。華達印度餐廳既員工非常有禮貌同熱情,服務態度都值得一讚。前菜係胡椒餅,香脆可口。成餐飯最為驚艷到我既就係燒春雞,春雞係用熱辣辣既鐵板盛上。雞既外層有獨有既香料味,食落去啖啖肉,份量十足。而且口感外脆內軟,肉質夠嫩滑,食完之後有令人念念不忘既魔力。另外我哋嗌左一份羊肉炒飯,同樣係份量驚人,估唔到兩個人只係嗌人兩樣主菜,最後都食唔晒要打包返屋企。炒飯粒粒分明,夠火侯,而且帶點香辣,非常香口,配埋乳酪一齊食就可以中和返個辣度。成餐飯都非常滿意,下次都會繼續黎重慶大廈「尋寶」😍

前菜係胡椒餅,香脆可口。

成餐飯都非常滿意,下次都會繼續黎重慶大廈「尋寶」😍