2018-12-06 139 views
經常講, 明天會更好, 但今天的天仍是灰灰的, 唯有寄望明天. 一邊寄望, 一邊食香嫩豬扒扭扭粉餐跟 zero 走冰. 望着廣告牌, 感覺不俗, 希望現實不要差距太大就好了. 大約五分鐘左右, 食物物就預備好了. 先來基楚地看看扭扭粉, 跟廣告牌差不多, 只是豬扒比較深色. 深入硏究一下, 豬扒似乎有少許焦, 相對比較簿, 但味道還可以, 比豬柳更有豬味, 雞蛋及扭扭粉都乎合預期. 薯餅方要, 金黃香口, 比較多油. 一如以往會然先用紙巾吸乾多剩油份, 然後再考慮加上茄汁進食. 多謝HKD35. 記得有支付宝推廣優惠, 拿電子巻可減HKD5.

多謝HKD35.

記得有支付宝推廣優惠, 拿電子巻可減HKD5.
2018-12-06
$35 (Breakfast)