2019-10-26
近排簡餐廳都要好小心,要支持與香港人同路小店,大大力懲罰!之前已經聽過呢間餐廳,但一直都無機會去。自今年6月之後,都無咩點出街搵好西。直至有朋友仔整左餐廳list,先決心要每日懲罰黃店!上網睇,餐廳好多人排隊,簡左星期六中午黎,擔心要等,仲訂左位。中午黎到,門外就無人龍,但入面基本都滿座。2個人黎食,叫左最多人推薦既吉列牛同鰻魚飯,配飯素。吉列牛定食($128)配溫泉蛋加飯素(不包飲品),牛肉係美國牛,以呢個價錢黎講,牛肉品質相當唔錯,都有少少雪花,雖然唔算入口即溶,但唔會好銀,都好淋,絕對對得起個價錢有餘。比起吉列牛忌廉烏冬個間好味好好好多!加上仲要平啲,超高cp值。鰻魚飯午市$58加$20配飯素、溫泉蛋加飲品,加埋都係$78,鰻魚仲要好長,真係超超超值!!!鰻魚飯味道都十分正常,無其他食評人講列咁喊(好似係,可能我比較重口味)2人一共食左$206,唔洗加一,以呢個價錢加上食品品質,無得彈,絕對會再次幫襯,極力推介
2個人黎食,叫左最多人推薦既吉列牛同鰻魚飯,配飯素。