2021-07-08
串串鍋初體驗第一次在香港食,新奇有趣,不知不覺食了好多。重點午餐食足兩個鐘,人流學生佔八成五,事關同台嘅友人還是學生,事緣學生減$10,無加一,難怪啦!點幾兩點全場full house!網上食評以為伏,咁多人黎就知佢咩料啦!.望落雞翼白雪雪唔覺有味,平時打邊爐點會食雞翼,放落火鍋滾咗好耐都仍然好嫩滑,問老闆先知雞翼和部分食物有特別調味,好有心機!場內醬料成十種,食物款式眼睇三十幾四十款、飲品竟然有枝裝和沙示😲童年回憶呀!等待放榜食飽啲有力啲😜我們叫了鴛鴦鍋,椰子雞和秘製沙嗲,加多$28無限追加,一串串細細地我鍾意,咁就可以試晒!喜歡食芫荽嘅朋友,芫荽牛肉串必試!我好似食左6串🤣好香芫荽配上醃製過嘅牛肉!香~同座女學生好喜歡食芋泥丸😋食到尾尾食碗豆腐花,好透心涼,又再開胃,再食過,開始食菜,放落沙嗲鍋,好吸味!正!.㊙️必食三大:1. 雞翼2. 串串芫荽牛肉3. 肥牛.@funfun.pot
第一次在香港食,新奇有趣,不知不覺食了好多。
同座女學生好喜歡食芋泥丸😋
㊙️必食三大: