2022-07-02
深仔記🍜📍 油麻地砵蘭街65號地舖❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚尋晚8號風,唔知食咩好😂,見外面冇落雨,梗係要出去搵食啦🙈。去到油麻地,諗返起呢度有好出名既新鮮魚皮,同埋鯪魚球🤤,一於就食佢啦🥳。(新鮮魚皮最好致電查詢🔍,唔係成日有, 又或者行過路過問下啦。)🌟 爽滑魚皮 $75新鮮既魚皮,經過薑蔥處理過,所以一d 都唔覺得有腥味🐟。另外配有豉油同埋辣椒仔去調味,口感唔錯,而且係香港已經買少見少,推介👍🏻。🌟 秘制蝦子撈拼雲吞 $58成個蝦子麵好好食, 唔同出面食開既, 可惜個雲吞得兩粒🥺。🌟 秘制蝦子麵拼魚蛋 $50個魚蛋好彈牙,加埋個蝦子麵,簡直一流😋。🌟 酥炸鯪魚球 $45重點登場,就係呢個鯪魚球,整得好好食🤩,又大粒,$45 有6粒, 唔貴呀。整體推介指數:❤️❤️❤️❤️🤍❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚
📍 油麻地砵蘭街65號地舖
🌟 爽滑魚皮 $75
🌟 秘制蝦子撈拼雲吞 $58
成個蝦子麵好好食, 唔同出面食開既, 可惜個雲吞得兩粒🥺。
🌟 秘制蝦子麵拼魚蛋 $50
個魚蛋好彈牙,加埋個蝦子麵,簡直一流😋。
🌟 酥炸鯪魚球 $45
整體推介指數:❤️❤️❤️❤️🤍