哎吔喂,今次行過來到呢間,一入到去就聞到一股炸雞嘅香味,令人陣陣流口水👅。坐低後即刻叫咗份招牌炸雞,啊喂,真係無搞戈𠵱喎!炸雞外皮炸得金黃鬆脆,咬落去有種“卡滋卡滋”嘅滿足感,肉嘅部分又嫩又多汁,啖啖肉感,真係夠晒霸氣。🍗轉個頭再試埋海南雞飯,呢個出品簡直係巧手重現,雞肉滑溜溜片得好薄,配上特製嘅薑蔥醬,啖啖都爽口解膩,真係食落有種“嘩啦嘩啦”嘅清新感覺!再加上嗰碗香噴噴嘅雞油白飯,我可以話你知,真係勁惹味到不得了!🍚講到曲奇餅,味道真係有啲特別,唔單止甜中帶咸,仲帶有淡淡嘅牛油香,食一塊又一塊,停唔到口啦!🍪整體嚟講,呢間嘅經濟飯盒同輕食做得幾正,份量又夠,真係喺繁忙嘅市區中嘅一個好選擇。下次行過,我仲想試吓其他嘢添!