2023-05-15 28 views
行街行到好肚餓,突然掛住日本嘅拉麵,朋友說想食拉麵來好耐,不如趁今日一齊去試試。餐廳裝修風格懷舊復古,日式風情,木系主調,牆上掛上日本海報、招牌及不同的玩具,餐廳氣氛有濃厚的小日本感覺。餐廳亦設有bar枱,可看著人來人往的街道品嚐美味嘅食物。😋拉麵來餐牌也彼有特式,是日選擇:1️⃣極上海老吟釀拉麵 🔸叉燒二塊(餐免費追加一款)🍽湯用上日本直送嘅白蝦頭,蝦味噌及日本清酒煮成,每一口都嚐到濃濃的蝦味,配上店主每日親自採購的海花蝦、京葱及紫菜粉,鮮味十足。叉燒薄切容易入口,幼身嘅拉麵,軟硬程度剛好,爽口彈牙,掛汁一流。(*店員好細心,可能怕食拉麵時湯汁或會弄髒衣服,詢問我們需否要圍裙。)2️⃣北海道牛乳忌廉湯雞叉燒拉麵 🔸日本糖心蛋(餐免費追加一款) 🔸Coke可樂(餐免費追加飲品)🍽北海道牛乳忌廉湯濃郁雞湯及牛奶味,味道鮮甜又香濃,雞叉燒好特別,配上日本糖心蛋,大滿足。3️⃣自家製餃子(五隻)🍽餃子煎得香脆,皮薄、內裡饀料滿滿,肉質新鮮、又香。
行街行到好肚餓,突然掛住日本嘅拉麵,
朋友說想食拉麵來好耐,不如趁今日一齊去試試。
餐廳亦設有bar枱,可看著人來人往的街道品嚐美味嘅食物。

😋拉麵來餐牌也彼有特式,是日選擇:
1️⃣極上海老吟釀拉麵
🔸叉燒二塊(餐免費追加一款)

2️⃣北海道牛乳忌廉湯雞叉燒拉麵
🔸日本糖心蛋(餐免費追加一款)
🔸Coke可樂(餐免費追加飲品)

3️⃣自家製餃子(五隻)
🍽餃子煎得香脆,皮薄、內裡饀料滿滿,肉質新鮮、又香。
2023-05-15
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch