2023-07-22
香港都有得去馬場洞食韓牛烤肉🤫😍 餐廳主打韓式燒烤 有多間分店 餐牌有套餐、拼盤、單點等選擇 更有韓國直接1++高級韓牛豬 享受韓國滋味😋 環境乾淨舒適 座位都係大卡位 ====首先店員會送上六款前菜 食哂仲可以refill更為我地介紹餐牌~ 之後可以QR code自行落單====᪥ 精選2人燒烤牛肉套餐 $338包括極級霜降肉、韓式調味牛肋骨肉、牛膈肌、牛肋骨🥩 每款牛肉調味都好好 牛肉具彈性 肉質鮮美牛味濃郁😋 枱面更有調味醬料可以自己再調配另外可選 韓式生拌牛肉/招牌炸雞/芝士紫菜飯卷伴生牛肉 一款招牌炸雞加咗柚子醬 香甜解膩另外亦可選 秘製特級牛舌/牛大/小腸/大蝦伴烤雜菜及蘑菇拼盤 一款仲包咗兩杯飲品🙈 可選水果梳打或柚子蜜等等᪥ (加配) 韓式鍋肴雜菜盛合 $98᪥ (加配) 蒜蓉牛油煮大蜆 $68嗌完套餐更可以加配精選烤物~ 韓式鍋肴有彈牙魚糕及新鮮野菜 好豐富😍
====
首先店員會送上六款前菜 食哂仲可以refill