2022-11-24 753 views
間中出去小店,搵吓好嘢食要推介俾大家呢一間豬軟骨,好好味呀👍🏻又淋又入味,平時食日式咖喱,覺得佢太杰好膩🍛呢間日式咖喱比較稀,味道一樣香濃,而且配珍珠米,令你想食晒啲飯😝另外仲有間中出去小店,搵吓好嘢食要推介俾大家呢一間豬軟骨,好好味呀👍🏻又淋又入味,平時食日式咖喱,覺得佢太杰好膩🍛呢間日式咖喱比較稀,味道一樣香濃,而且配珍珠米,令你想食晒啲飯😝另外仲有350G 雜菜選擇,一碟份量有足350g 10幾款蔬菜配搭,五顏六色好吸引,食得都開心啲😍而且食得健康👍🏻總括嚟講味道好份量大,350G 雜菜有特色,素色者都可以試吓,鍾意食豬軟骨或者日式咖喱嘅朋友更加要去試啦💕kellymama 推介呀
間中出去小店,搵吓好嘢食
要推介俾大家呢一間豬軟骨,好好味呀👍🏻

另外仲有間中出去小店,搵吓好嘢食
要推介俾大家呢一間豬軟骨,好好味呀👍🏻