2022-04-30 351 views
今日係銅鑼灣行完街,想搵個地方抖下坐低食甜品,咁就不由自主行咗嚟利園三期嘅幸福班戟,好快就可安排入內。以往有遊客的日子,呢間店真係排隊時間仲耐過食嘢時間。好食嘅pancake一定要夠鬆軟及夠蛋香味,呢間日本過江龍班戟就兩樣都齊晒,我今日柯打咗原味班戟和牛奶咖啡,由於是即叫即做,等咗約18分鐘, pancake才送到,明顯可聞到蛋香味,依然係好鬆軟,配上蜂蜜糖漿及靚牛油,好快就成碟清晒😋,可惜咖啡依然係以往一樣唔香、唔滑、唔熱😬。小總結:pancake就無得輸,希望日後咖啡質素可改善,人龍再現。😊

2022-04-29
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)