<百吉爹肉骨茶(棒棒骨)>剛坐低店員已經奉上熱熱♨️既肉骨茶😳👍🏻 肉骨茶有好香既藥材味道👃🏻原來有當歸、八角等等。。雖然好多藥材但又唔會有太苦澀既味道,可能因為仲有肉既甜味喺入面既緣故吧😃 亦唔會覺得有油膩既感覺👍🏻肉骨茶熱辣辣♨️既時候真係最好飲,冬天凍凍地☃️更加係暖身補身之選🔅👍🏻 飲完成個人真係會血脈沸騰🥴 而且仲係無限添飲添不過記住飲適量就好了‼️免得虛不受補呀🤦🏻‍♂️原本想試限定既皇帝骨點知賣曬🥺就揀左棒棒骨🦴 肉身熬到好腍好軟身🍖 而且骨肉分離,棒棒骨🦴可以好輕易拎喺手食🖐🏻 為左令平平無奇既肉味帶黎一點點既刺激,我地跟住指示ℹ️ 將蒜蓉、辣椒、黑豉油加上頭抽拌勻,呢款醬完全將肉味昇華〽️😳 甜甜地之餘會有微微既辣味,惹味非常,沾肉一流😳 再飲多啖肉骨茶🤤 一絕<椰香🥥咖央多士🍞>多士🍞烘烤得非常香脆💥 仲有好香好香既椰香味道👃🏻 咖央醬味道有別於一般既咖央多士😳 可能就係真。馬來亞🇲🇾既味道😳 椰味係更出色更香濃🤤 而且仲係厚厚一層🤩 記住要趁熱食呀😉<馬拉🇲🇾沙嗲串燒(3串)>可選豬🐷、牛🐮、雞🐔,今次各選擇左1️⃣串😃 重點放左喺個

<百吉爹肉骨茶(棒棒骨)>

不過記住飲適量就好了‼️免得虛不受補呀🤦🏻‍♂️

原本想試限定既皇帝骨

<椰香🥥咖央多士🍞>

<馬拉🇲🇾沙嗲串燒(3串)>
馬拉沙嗲串燒(3串)

可選豬🐷、牛🐮、雞🐔,今次各選擇左1️⃣串😃 重點放左喺個沙嗲醬度,滿滿都係沙嗲醬😲 成個口都充滿花生醬🥜既味道🤤 3️⃣款肉都不錯👍🏻 會推薦試試雞肉🐔
$73.5 (Tea)
椰香咖央多士
馬拉沙嗲串燒(3串)
  • 百吉爹肉骨茶