2022-12-12
本身我都鍾意食馬拉野,間中都會去食下蘇媽,今日同老婆阿仔經過啟岸巷子一樓,發現依間馬拉GO,首先係俾佢有特色嘅裝橫吸引咗,打咭一流,再望下Menu見有我鍾意食嘅喇沙面同咖央多,即刻入去試一試。我同老婆叫左 亞參喇沙摻摻同橫城蝦麵,兩碗麵嘅擺盤好靚,睇得出好有心機,唔係流水式作業,麵條係用油麵同米粉混合,配上濃郁既湯底同新鮮食材,味道係正嘅🤤,食完一啖即係想追下一啖我地再加咗南乳雞翼,唔係間間馬拉野都可以有得order,食碗湯麵再加個脆口小食,係滿足嘅其實食完麵同雞翼已經飽飽dee,是關份量都好足料下,同埋湯底正所以都飲左好多,但都忍唔住最後叫埋咖央西多當甜品🤣,又係掂👍🏻小店新開張,做每樣食物都係用心做,識食客人點會食唔出,我地慢慢飲埋杯,影下相打下咭,見店鋪都愈黎愈多人就埋單走人,一定再幫襯😁
我同老婆叫左