2008-09-07 5 views
同中學同學去旺角,原本諗住去風月堂,點知要等50幾張飛,最後去咗雅蘭中心搵野食。揀咗唔死等位的品味人生。平日有時晏就;都有食開點心,唔知係咪做了一日,晚上既服務好差。我們3人想坐卡位,分別問了2 個著西裝的人,佢地都話check吓有冇booking先,點知冇晒下文,冇人返來話我們知得唔得。當我們想自行過去時,就有其他客坐了那裡。我們被迫坐了一個超迫的位我們點了2 人餐,每次d野食放在枱上都砰砰聲,佢地好趕急。個椒鹽尤魚有好大舊炸粉,同carrot cake一樣,冇味。個香燈骨得那4 件,好寒酸。隻碟又爛咗個邊,很不衛生。個麵包魚就普通,麵包好冧,冇焗過。最後個點品好搞笑,粒車里茄放在個咖啡糕上面唔知想點,好騎呢呀。**服務好唔得,叫極都冇人理。
我們點了2 人餐,每次d野食放在枱上都砰砰聲,佢地好趕急。
個香燈骨得那4 件,好寒酸。隻碟又爛咗個邊,很不衛生。
個麵包魚就普通,麵包好冧,冇焗過。
**服務好唔得,叫極都冇人理。
$90 (Dinner)