2021-12-23 106 views
☺️之前喺旺角食過夏威夷蓋飯,都幾鍾意食呢類型既蓋飯❤️今次係德福美食廣場見到同類型食店😍就忍唔住試下,客人可以自選配沙律菜或壽司飯😙配菜好多選擇,而且好健康😋就算你係素食者都一樣適合!.▫️大滿貫 配雙拼沙律菜/壽司飯 $108⭐️ 強烈推介⭐️呢個係我至愛😚🥳食物種類包羅萬有,而且好fresh😋包括有新鮮三文魚,吞拿魚,日式中華沙律,雜錦炒菇,雞蛋絲,爆量蟹籽,紫菜碎😝日本魚絲,仲有我最愛既牛油果,壽司飯同沙律菜嘅份量都係好多,今次叫咗有子沙律醬,食落無咁漏😍..▫️嘻哈波奇 $78如果鍾意食蝦嘅話,千祈就唔好錯過呢個嘻哈波奇,大量大蝦,蛋絲,車厘茄,仲有大量枝豆,中華沙律,車厘茄,木⿂絲,口感豐富,配菜雖然多但係好夾😜呢一款加州風味碗配上日式胡麻醬😯食落好Fresh~🥳唔錯唔錯..▫️ 炸物拼盤 $58🤡呢個款炸物拼盤,款式種類都幾多,包括炸芝士條、炸魚柳、炸魷魚圈、炸蟹鉗、炸雞等😎兩個女仔真係食唔晒,但都夠脆既
▫️大滿貫 配雙拼沙律菜/壽司飯 $108
▫️嘻哈波奇 $78