2024-09-24 528 views
估唔到長沙灣廣場都有咁好食嘅日式料理先點左杯mt. Fuji mocktail 好明顯係為打卡,唔難飲,只係好細杯反而yuzi soda大大杯就好抵飲叫左:- 烤鱈魚片,脆卜卜好岩送酒- 三文魚腩串燒,好肥味好好食- 雞胸軟骨串燒,係大嘅雞軟骨!唔係到到有,真係好爽口好正,為左呢個我可以再黎!- 明太子意粉,好有口感,味道幾濃,好creamy,share食就幾好,一個人食都幾滯- 右口魚群丼,呢個可以再encore!!! 入口即溶!加埋啲紫菜,好好撈,成碗飯會唔覺唔覺咁食哂🤤- 煎湯丸,芝麻味,煎得好香口,好好食 另外仲送左碟自家製嘅花生餅,又係入口即溶,超濃濃嘅花生味 。發生左個小插曲,就係有隻小強係坐位附近行埋黎,所以呢個位相當扣分 。職員見到都無做啲咩補償,但見佢地有即時清潔噴野,但我地都急急腳走人了
估唔到長沙灣廣場都有咁好食嘅日式料理

先點左杯mt. Fuji mocktail
好明顯係為打卡,唔難飲,只係好細杯
反而yuzi soda大大杯就好抵飲

叫左:
- 烤鱈魚片,脆卜卜好岩送酒
- 三文魚腩串燒,好肥味好好食
- 煎湯丸,芝麻味,煎得好香口,好好食

2024-09-18
$300 (Dinner)
  • 三文魚腩串
  • 鱈魚片