生日蛋糕係需要儀式感!今年妹妹生日🎂我就訂咗 @SURPRiZE.U 嘅扑扑蛋糕比妹妹!而家長大了,鍾意玩盲盒,扑扑蛋糕就完全附合要求😂😂點解訂呢間?以往訂嘅蛋糕都係好大個,特別欣賞佢可以選擇4寸,啱晒一家人,唔洗食唔曬又浪費,而且多款口味可以揀,仲要係米芝蓮餅師設計,蛋糕質素有保證。我哋就揀咗木糠蛋糕,唔會太飽好啱我哋!妹妹可能仲細,最後都係要家姐仔幫手扑開個蛋糕,超開心🥳係公主款係入面,妹妹對任何公主都係情有獨鍾😂😂😂口味唔會太甜,好啱小朋友食,仲要清曬😂😂😂連外殼都唔放過💕💕入面個公仔仲可以留起比小朋友玩,實在太貼心了!呢間其實好方便,係佢哋官網落單最優惠,而且可以揀旺角/觀塘自取,生日大日子,紀念大日子都可以去佢哋網站睇下㗎💕@SURPRiZE.U#扑扑蛋糕#卜卜蛋糕#卡通蛋糕 #星球蛋糕 #千層蛋糕 #星空蛋糕#卡通蛋糕#驚喜專門店 #驚喜甜品專門店 #生日蛋糕 #旺角蛋糕店#觀塘蛋糕店

@SURPRiZE.U

TakeAway