2023-10-25
📍 粉制良品 (深水埗)深水埗桂林街143H號地下F3號舖深水埗不嬲都多好野食,最緊要係又平又好食🤭🤭🤭呢間店細細地但裝修好骨子,好有風味,而且全部都即叫即製好味😋👉 手撕雞筲箕河粉💰$36(另加溏心蛋💰8,青瓜絲💰3,芫荽💰3,酸豆角💰5)😋😋😋😋.7/5佢個河粉🍜超級綿軟細緻,食落勁滑,有d 似布拉腸粉,但又有彈性入口又有啲嚼勁。好驚喜!河粉上鋪滿了鮮嫩多汁的雞肉雞肉絲好香鹽焗味🫶🏾🫶🏾,加上爽脆青瓜同香氣十足既芫荽🌿更惹味,而且仲有勁好味既酸豆角,同河粉完美融合,真係好好食😋!👉 火鴨絲冬菇碗仔翅💰29😋😋😋😋.8/5呢個又係勁正!勁足料,碗仔翅鋪滿了絲狀的火鴨肉同香菇仲有好爽脆既木耳,,火鴨肉肉質鮮嫩多汁,加埋香菇既香氣口感好豐富,大推!👉茉莉烏龍 💰$12😋😋😋😋.6/5食飽整枝無糖清茶我至like👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻回頭: yesYesyes!!!所有食物都好好味😋所以我真係好鐘意sspo呢個地方,真係高手在民間😚😚😚😚
深水埗桂林街143H號地下F3號舖
👉 手撕雞筲箕河粉