2019-08-15 188 views
元朗豐年路附近最近都開咗好幾間食肆, 我friend同我都好鍾意食小炒,咁就試下呢間圓老爺雞煲小廚雖然時間已經係七點,但係已經 座無虛席, 侍應熱情招待 好快為我們安排位置👍🏾雖然兩個人但係我哋叫咗四碟餸加一個白飯😍豉汁蒸大鱔, 兩個人食啱啱好 , 這碟餸十分之好食 ,尤其是他的蒸魚汁, 送飯一流👍🏾😋金沙蝦球, 蝦球很大個,炸到脆卜卜,每隻都掛滿黃金鹹蛋黃十分惹味😋😋😋金銀蛋時菜, 好大碟 ,用料十足, 鹹蛋皮蛋蒜頭都很,多湯底唔鹹 ,莧菜很嫰圓老爺小炒王, 係暫時我食過咁多間小炒皇最好的一間, 用料豐富, 有蝦乾,花生,魷魚鬚,菜脯,韭菜花 加上火喉十足必食之選👍🏾👍🏾👍🏾最後四碟清曬好飽呀!

雖然兩個人但係我哋叫咗四碟餸加一個白飯😍

最後四碟清曬好飽呀!

2019-08-15
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
  • 圓老爺小炒王