2018-06-07 111 views
搵餐廳慶祝Anniversary,見到有間幾吸引點知有食評話主廚會另起爐灶⋯好彩有人跟手share話個位主廚已經搵岩鋪位新餐廳就叫JL Private Kitchen即刻就打去book位餐廳要求我經wtsapp book位順便可以send menu俾我揀溫馨提示:至少要早一日決定食咩等餐廳有充裕嘅時間準備5月新開張仲有鮑魚同免加一優惠餐廳裝潢舒適,雖然係open kitchen但唔會好大油煙。一坐低就有麵包送上,點麵包嘅醬好好味!我差d想嗌refill食完之後主廚有專登過黎問我地食物如何雪糕我自己鐘意creamy嘅,反映俾佢聽佢都好細心解釋佢地嘅做法成晚都食得好高興樣樣都好好味免加一兩個人唔洗一千尼個質素真係非常抵食!絕對會再黎!
即刻就打去book位
溫馨提示:至少要早一日決定食咩等餐廳有充裕嘅時間準備

5月新開張仲有鮑魚同免加一優惠

食完之後主廚有專登過黎問我地食物如何

成晚都食得好高興樣樣都好好味

免加一兩個人唔洗一千
尼個質素真係非常抵食!絕對會再黎!
慢煮一口鮑魚
香煎阿特蘭大鱈魚
燒日本A4和牛
焗肉桂菠蘿金寶配自家手打雪糕
2018-05-29
$450 (Dinner)
Celebration
Anniversary