2021-03-17
🍴蟹肉拉麵 HKD 86呢個蟹肉拉麵一D都唔簡單 絕對唔係就咁放D蟹肉上去就叫蟹肉拉麵🤯首先梗係試左啖湯底先 味道較清甜 口感濃郁 蟹嘅鮮甜味都好出🥴拉麵上嘅蟹肉都份量十足 仲食到有少少軟殼 保證真材實料🤪佢嘅叉燒都係水準之作 雖然肥肉比較多 但係就做到入口即溶嘅感覺🥳🍴黑蒜拉麵 HKD 82重口味之選‼️湯底啲黑蒜未撈勻 已經食到好重嘅蒜味🧄黑蒜大大粒 食落口感分明 有啲似食緊肉碎嘅感覺🤪撈埋落個湯底到 蒜味十足‼️唯一就係湯底都真係偏重口味 食完會比較口渴🤪🙈🍴章魚燒HKD 20+日式炸蝦餅 HKD 24兩款小食都中規中矩 正常水平🧐章魚燒細細粒咁 每粒都有章魚肉係入邊 但係就感覺個口感唔夠外脆內軟🙈炸蝦餅都比較厚身 所以食落就比較實 但係都食到粒粒嘅蝦肉🦐
🍴黑蒜拉麵 HKD 82
🍴章魚燒HKD 20+日式炸蝦餅 HKD 24