2025-02-11 471 views
呢間人氣爆燈嘅韓式餐廳,真係超吸引!以下幾樣食物肯定令人口水直流Mojito加Soju雞尾酒呢杯Mojito混合咗韓國燒酒(Soju),口感清新同時又帶有一點點微醺,非常適合同朋友喺晚餐前邊飲邊傾計。阿姊妹豬腳(500克)呢款豬腳係韓國必食嘅一道傳統美食,豬腳肉質香嫩,配上獨特嘅醬汁,真係每一啖都好味到唔捨得放低筷子。半隻去骨雞(250克)蜜糖蒜蓉醬:呢個半隻雞已經去咗骨,食起來更加方便。蜜糖同蒜蓉嘅混合醬汁令雞肉鮮嫩香甜,食過一次就會愛上。如果你係呢度等位等到有啲悶,都唔使擔心,因為店舖安排咗好多好玩嘅活動!例如可以影相印喺隔熱紙上,呢個最近超Hit!仲有《魷魚遊戲》嘅迷你遊戲,令等候時間過得更快。你仲可以寫明信片寄俾一年後嘅自己,真係幾有意思。而且,整個餐廳嘅氣氛好好,令人感覺好輕鬆愉快。😋🍹🍗📸✉️

Mojito加Soju雞尾酒

阿姊妹豬腳(500克)

半隻去骨雞(250克)