2023-04-06 539 views
今日4月6號 清明節與復活節中間嘅一個工作天,放工時間5:30去到平日都塞滿人買麵包,今日唔使迫入去仲要見到好多麵包布甸放喺度。問一問係咪可以買,姐姐仲喺側邊預先入好盒嘅拎比我,其實仲有幾排紙盒入好晒嘅可以賣😍 即刻買2個原味同綠茶紅豆,芝麻布甸各一,當然其他包都每樣買D,難得唔迫人慢慢揀都得。原味好味蛋好厚包夠薄,綠茶好夠甘,但係就唔係好厚包皮太厚,芝麻有驚喜,好濃芝麻糊咁面層奶味好夾,皮都夠薄。正👍🏻👍🏻👍🏻其實舖唔係細,不過次次都人迫人個面包盤一個頂住一個人都,最佔位嘅係收銀位好大,加上同5-6個店員,令到舖入面更少位比客人轉身,點解要咁多姐姐係企喺度🤔🤔🤔多得咁多日紅日假期,又學校假期,好多人又攞假出國去玩,所以令到留港消費嘅一群,可以唔使排隊買到布甸包。😋🥳 如果每次都可以咁舒舒服服買到就好喇🥰🥰🥰