2019-07-06 52 views
🤓星期四晚收工過嚟食,第一次嚟,諗住唔會好full,點知都爆滿😱,等左一陣就有位,估唔到入面都幾大,地下同樓上兩層,加埋都有10幾張枱,大枱比較多,👍🏾環境都算闊落舒適,似乎好適合一大班人或者家庭聚會👏👀見到張張枱都食雞煲,我梗係唔執輸啦,仲要價錢超抵,百零蚊👅✍🏻餐牌嘢食選擇勁多,唔同肉類嘅小菜,仲有好多特色小菜,🤤有別於一般嘅小菜大排檔,價錢都好經濟,難怪閒日都咁full🤔同朋友兩個人嗌咗一個1⃣飄香醬皇雞煲,2⃣蜜椒金薯安格斯牛仔粒,同埋3⃣金銀蛋時蔬。☑薯仔細細粒炸過脆皮邊,好正,牛仔粒好鬆軟,啱哂我cool緊牙🤣驚喜原來入面有菇粒,so yummy,成碟餸都係甜甜地好滋味🥰☑雞煲好香,嗌左BB辣,都怕會好似出面果啲噤無左辣味就無哂味,丫!出奇地又唔會喎!仲要好入味,咸度適中唔會一味咸!兩人食半雞剛剛好!👏👏第日一大班人食飯又多個選擇😋😋

👏👏第日一大班人食飯又多個選擇😋😋

• 蜜椒牛仔粒