2023-06-26 308 views
最近發現了呢間位於佐敦既驚世米線專門店🌟未食過嘅朋友仔真係要試吓!!!應該係我食過最好食嘅米線鋪之一❤️‍🔥 兩碗自選米線 $52一碗加咗炸醬豬紅同蘿蔔,令一碗就加咗牛肉雞肉同豬潤🍜佢嘅酸辣湯底都算係偏辣,再加上炸醬碎,都十分惹味👍🏻鮮蝦腐皮$26必試!!!本身麻麻地鍾意食腐皮,但係佢揸到非常香脆,外脆內軟,入面既蝦滑蝦味甚濃,夠哂煙韌🦐再配埋泰式辣醬,真係回味無窮❗️麻辣雞翼六隻$41又係好出色嘅餸,平時最怕啲雞翼入面鞋颯颯,但係佢剪嘅雞翼又係外脆內軟🪿剪到出面個皮卜卜脆,而且麻辣味唔算太重(辣度可以自選🌶️)啱晒我唔怕食得辣嘅客人🥵麻辣豬肚$26豬肚爽口、彈牙,唔會係咬唔難,配上麻辣汁,簡直絕配!如果你經開佐敦,非常推介你去食呢間平得黎又好食嘅米線😋😋🌟

兩碗自選米線 $52

鮮蝦腐皮$26

麻辣雞翼六隻$41

麻辣豬肚$26
豬肚爽口、彈牙,唔會係咬唔難,配上麻辣汁,簡直絕配!

如果你經開佐敦,非常推介你去食呢間平得黎又好食嘅米線😋😋🌟