Restaurant: COU COU•TEA BREAK (YOHO MIX)
Terms & Details:
2024-07-12 1771 views
食完元朗分店 體驗極差其實過往食過好幾次 食過尖沙咀 旺角 同荃灣西分店 正常服務 野食都唔錯所以今次食完元朗YOHO分店令我大失所望!首先,係等候方面 Walk in前面要等4張枱諗住唔會太耐就決定等 等咗一個鐘之後問店員大概要等幾耐 等我哋自己可以預計時間佢淨係答:下個到你 點知一等又等咗半個鐘其實指示好唔清晰 中間又俾咗好多其他食客入去到叫我哋飛號嘅時候 諗住終於可以入 點知又話未執好枱 結果又企咗15分鐘先真係入到座第二,服務差劣叫咗個二人餐 多返催促後都要等一個鐘頭先上齊已點菜式 極度無奈期間被告知一早落咗order嘅肉冇貨既然係冇貨的話 應該一早喺個app度顯示而唔係要食客等半個鍾之後先話俾人知冇亦冇相應嘅肉類代替另外 到我哋叫埋單嘅時候正常應該係侍應會拎張單俾我哋 我哋等咗一陣之後其中一位侍應先話話:你地拎齊嘢可以出去cashier 個到埋!其實喺位埋定係出去埋都冇咩所謂但係我哋出到去嘅時候佢又問點解我哋要出嚟埋😑 結果我哋又係要返返去自己個位度埋單 安排非常混亂到我哋埋完單又要等15分鐘個沙冰先上其實真係食到一肚氣 打出嚟都係為咗警世希望大家小心!
食完元朗分店 體驗極差
所以今次食完元朗YOHO分店令我大失所望!

首先,係等候方面

到我哋埋完單又要等15分鐘個沙冰先上

其實真係食到一肚氣 打出嚟都係為咗警世
希望大家小心!
Waiting Time
105 Minutes (Dine In)