♡ 高性價比放題|極尚大喜屋 ♡-太耐無食放題😂 實在太口痕🥹~同屋企人行完街就去左觀塘 極尚大喜屋😋平日都幾多人排隊 建議早少少到。我地到嘅時候大約 7:30 價錢係 $298 一位😆都算抵食👍🏻 想再平D可以簡特價時間❗️- ♡ 刺身 ♡ 刺身一如既往咁新鮮😝我叫左 三文魚、甜蝦、希靈魚、油甘魚同帶子,全部都好新鮮啊!✨三文魚 切片細滑,入口即溶,鮮味十足。✨甜蝦 鮮嫩彈牙,甜甜嘅味道好開胃。✨希靈魚 嘅肉質爽口。✨油甘魚富有油脂,口感豐富,帶點濃郁嘅味道。✨帶子嘅鮮甜,入口滑嫩。-♡ 香草牛油煮鮮大蜆 ♡ 大蜆新鮮彈牙,鮮味濃郁。牛油同埋蒜味好香。-♡ 蒜蓉粉絲蒸扇貝 ♡ 扇貝鮮嫩多汁,帶有濃郁嘅蒜香。粉絲吸收汁醬,鮮味十足。-♡ 燒串燒 ♡ ✨燒菠蘿菠蘿好香甜,一咬就爆哂汁Encore左多次👍✨燒牛舌口感彈牙,肉質鮮嫩多汁。-♡ 壽司 ♡ ✨燒左口魚邊壽司魚肉鮮嫩多汁,與酸甜嘅壽司醋相輔相成,帶出獨特嘅口感同風味。✨花之戀壽司一口咬落,質感豐富,細細地一啖食哂。-♡ 炸物 ♡ ✨天婦羅蝦外脆內嫩,蝦肉鮮甜多汁,加埋酥脆嘅外層。✨炸鮮奶外脆內滑,奶香四溢,令人回味無窮
♡ 高性價比放題|極尚大喜屋 ♡
太耐無食放題😂 實在太口痕🥹~
同屋企人行完街就去左觀塘 極尚大喜屋😋
平日都幾多人排隊 建議早少少到。
我地到嘅時候大約 7:30
價錢係 $298 一位😆
都算抵食👍🏻 想再平D可以簡特價時間❗️
刺身

刺身一如既往咁新鮮😝
✨三文魚 切片細滑,入口即溶,鮮味十足。
✨甜蝦 鮮嫩彈牙,甜甜嘅味道好開胃。
✨希靈魚 嘅肉質爽口。
✨油甘魚富有油脂,口感豐富,帶點濃郁嘅味道。
✨帶子嘅鮮甜,入口滑嫩。
♡ 香草牛油煮鮮大蜆 ♡

大蜆新鮮彈牙,鮮味濃郁。
牛油同埋蒜味好香。
♡ 蒜蓉粉絲蒸扇貝 ♡

扇貝鮮嫩多汁,帶有濃郁嘅蒜香。
粉絲吸收汁醬,鮮味十足。
♡ 燒串燒 ♡
✨燒菠蘿

菠蘿好香甜,一咬就爆哂汁
Encore左多次👍
✨燒牛舌

口感彈牙,肉質鮮嫩多汁。
壽司

✨燒左口魚邊壽司
魚肉鮮嫩多汁,
與酸甜嘅壽司醋相輔相成,
帶出獨特嘅口感同風味。
✨花之戀壽司
一口咬落,質感豐富,細細地一啖食哂。
♡ 炸物 ♡

✨天婦羅蝦
外脆內嫩,蝦肉鮮甜多汁,加埋酥脆嘅外層。
✨炸鮮奶
外脆內滑,奶香四溢,令人回味無窮。
✨芝麻雞翼
香脆的外皮,肉質鮮嫩,芝麻帶出香氣,一口咬落,美味滿溢口中。
✨炸紫芋丸
外酥內軟,紫芋香甜,口感綿密,
芋控嘅最愛🫶。
甜品

甜品種類都頗多,

但最重要嘅都係要食呢度嘅Häagen-Dazs😍 食夠兩杯真係值回票價😝

⇢店鋪資料:
極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓

🔍尋找同區美食📍
➾ #礦泥黃X觀塘
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處
#香港美食地圖#香港美食指南
#觀塘美食 #觀塘好去處