2017-05-23 108 views
三個小女生胃口不大,但該食的還是要吃!前菜叫左個雞肉caesar salad有驚喜!雞肉好嫩口,好滑!而且個份量都大,三個人share岩岩好.天氣熱實在唔想飲熱野就叫左杯smoothie,因為有選擇就叫左rainbow😂 有strawberry, kiwi,berry...好水果呀!酸酸甜甜,不錯不錯!塊包脆脆的,沾湯食岩岩好.然後又叫多個酸酸甜甜嘅野:蕃茄意大利粉!哩個就偏酸多啲啲嘅,咁岩我地都好中意食酸小小,就以我地就好中意!同埋上面真係好多蔬菜!好開胃呀哩個粉!重點來了!烤羊架扒!好羊味!可以再叫生一度,應該會更加好味!個醬汁唔會話太濃搶走晒羊個味!同埋佢地擺得好靚!😍我個人最中意個粉同哩個黑毛豬!雖然份量就唔係話非常大,但quality真係很好!好 易 切! 易 入 口! 同埋個羊同豬其實都有薯蓉,所以加埋係好滿足嘅!
烤雞凱薩沙律
三個小女生胃口不大,但該食的還是要吃!
前菜叫左個雞肉caesar salad
Rainbow

塊包脆脆的,沾湯食岩岩好.
雜菜蕃茄意大利粉

烤澳洲特級羊骨扒