2018-09-17 60 views
魔膳廚房-觀塘係觀塘附近返工返學既人平時飯野冇幾可有菜食,呢間餐廳叫野食加20蚊就有自助沙津吧,啱哂啲鍾意食菜既人🤩🥗菜同配料有好多款式,例如有沙律菜,中華沙律,車厘茄,薯仔沙律等。最surprise 係佢有啫哩糖!醬汁方面我最推介黑醋汁!酸酸地好開胃!Lunch set 包左餐湯(圖中係雜菜湯)同餐飽。湯好夠蕃茄味,餐飽上黎仲暖暖地燒春雞配薯角,醬汁好味,雞肉都入味啖啖肉,薯角分量啱啱好肉眼扒(5成熟)配薯角,牛扒唔會un,叫左5成熟切開真係好靚既粉紅色唔會好似街有機餐廳叫5成但上到黎變左8-9成。配黑椒汁一流餐飲揀左熱檸水,想提一下隻杯好靚😂係雲石紋呀
魔膳廚房-觀塘

燒春雞配薯角,醬汁好味,雞肉都入味啖啖肉,薯角分量啱啱好

餐飲揀左熱檸水,想提一下隻杯好靚😂係雲石紋呀