2020-11-24 198 views
一入去比侍應量完體溫同吱左消毒搓手液,佢就幫手帶位,而且好有禮貌咁介紹左一下個menu餐廳環境都唔錯,幾闊落而且坐得都舒服Fruit Punch  。 HKD$58Mid Summer Dream 。 HKD$58我地叫左兩杯mocktail,兩杯都係fruit-based嘅~唔會太甜得黎又解渴細海鮮凍盤 。 HKD$268呢盤凍盤不得了,有4款凍海鮮同埋一個poke生蠔雖然好細隻,但係真係好鮮甜,而且個鐵味一直係個口度徘徊,好正蝦都好大隻,但係就冇咩鮮甜味,不過都彈牙~小八爪魚就好爽口,而且點個豉油已經好鮮味帶子就好大粒,但佢唔係日本果隻刺身帶子,食落就冇咩甜味,不過都新鮮~至於個poke就比較普通,三文魚唔夠肥美,而且個汁唔太夠呢~路易斯安那蟹餅 。 HKD$98呢個蟹餅真係好足料,食到一絲絲蟹肉而且睇落細細舊,但其實好厚實,所以兩個人食都有d飽架~個醬就唔多夠惹味,如果配蒜味沙律醬應該正好多Seafood Platter A 。 HKD$398海鮮我地就揀左蝦、蜆同埋青口,汁方面就揀左卡薑蒜蓉汁~本身都唔知卡薑係咩味,但係食落有d似沙薑(?),個汁好惹味就算d薯仔唔係好入味,但一

餐廳環境都唔錯,幾闊落而且坐得都舒服

Fruit Punch  。 HKD$58
Mid Summer Dream 。 HKD$58
唔會太甜得黎又解渴

Fruit Punch

細海鮮凍盤 。 HKD$268
呢盤凍盤不得了,有4款凍海鮮同埋一個poke

蝦都好大隻,但係就冇咩鮮甜味,不過都彈牙~
小八爪魚就好爽口,而且點個豉油已經好鮮味

細海鮮凍盤

路易斯安那蟹餅 。 HKD$98
呢個蟹餅真係好足料,食到一絲絲蟹肉

而且睇落細細舊,但其實好厚實,所以兩個人食都有d飽架~
個醬就唔多夠惹味,如果配蒜味沙律醬應該正好多

路易斯安那蟹餅

Seafood Platter A 。 HKD$398
海鮮我地就揀左蝦、蜆同埋青口,汁方面就揀左卡薑蒜蓉汁~
本身都唔知卡薑係咩味,但係食落有d似沙薑(?),個汁好惹味

就算d薯仔唔係好入味,但一路食一路點d汁都好正

份量黎講2個人都夠晒,因為入面除左有海鮮之外仲有薯仔同腸仔~
Seafood Platter A

香煎刺身帶子意粉 。 HKD$155
個意粉就係肉醬底,都幾香口,而且唔會太濃或太淡

我中意佢中間加左d zucchini noodles,食落口感豐富d又健康d~
帶子就真係好大隻,而且好肥美

香煎刺身帶子意粉
Other Info. : 侍應服務勁好,而且主動幫我地合照,好難得! 食得好開心呀~
2020-11-19
$500 (Dinner)
Fruit Punch
細海鮮凍盤