2010-09-27 72 views
喜喜我都成日黎,次次食完都唔願打食評,因為懶而且又好似無咩好寫。不過今次我要掟起心肝寫一寫因為佢既食物的質素真係唔錯。上次見雜誌介紹佢的西多士,賣相超吸引,真係一試難忘。佢的西多士係煎而唔係炸,而且兩片麵包夾得緊,唔似其他快餐廳個d過淋,中間又有個洞,加上蛋漿內加入橙汁,無咁肥膩,食的時候當然唔少得糖漿啦,好好味呀。今次我試左個黑白多士,見到食評有我先識得叫,黑色其他係芝麻醬,白色就係煉奶,兩隻醬我都鐘意食不過效果無西多士咁震撼,都ok既。B仔鴛鴦又係貪得意想試,其實係好立克+阿華田,面頭放上一粒棉花糖,感覺有趣,不過有d甜。雞脾沙律係我常食的item,雞脾因為經過隔夜風乾的關係,收哂水,炸起上黎d皮可以好脆,而且腌得夠味,正呀。下次記得要試下佢個熱狗,賣$12,相比起其他食物的售價算平喇。

B仔鴛鴦
黑白多士