2024-08-22 1977 views
高空景色,無敵海景,望住咁靚嘅風景食飯,簡直就係心曠神怡,食物水準超棒。今日叫咗個牛扒同埋羊架,肉眼牛扒,非常之有牛肉味,而且夠肉汁,又鮮嫩,再配上佢嘅醬汁,簡直就係味道豐富,之後再食個原味加一啲鹽,又有另一個味道。羊架外邊有啲脆,裏便好軟腍腍,簡直係性價比高,今日叫咗個甜品,朱古力慕絲蛋糕加朱古力雪糕,個朱古力蛋糕唔會太甜,啱啱好,個雪糕亦都好好味,入口就溶化,亦都冇冰嘅,我覺得呢度嘅食物好有水準,而且環境一流,值得推薦。交通就冇咁方便,因為附近冇地鐵站,要坐巴士或者的士或者揸車嚟,服務就非常之好又有禮貌,而且好細心體貼。
  • 肉眼牛扒
  • 甜品