2023-02-23 97 views
今日約左男朋友來呢間餐廳約會慶祝我地既紀念日。📒同埋我地第一次見面都系呢度,所以就再來一次。📕終於食到人氣sea view menu!餐廳位於尖沙咀藝術館平臺,位置方便,門面大方得體。🍲📌必食之選就系橘鹽醃鱒魚,📍⚛️呢個法式做法能夠保留魚肉鮮美,又增加味道層次,法式山葵酸忌廉、漬青瓜令到個汁好濃鬱,而且好大兜好抵食。和牛西冷牛扒充滿松露既香✡️,魚肉非常嫩,完全冇渣,岩曬我。烤義大利青瓜酸酸地幾開胃 😜。柚子慕絲蛋糕都唔錯,慕絲滑溜溜,甜度岩岩好😛🔥。叫sea view menu還可以特別安排入座海景枱❤️‍🩹、獲贈個人化餐牌、即影即有合照連祝福卡及自選特別設計杯墊。如果想約個女仔靜靜地傾野,呢度總之完全唔會令你失望,而且仲好有情調添。💞