2025-01-11
最近出完bonus要獎勵自己食餐好🥰揀左呢間和牛燒肉店!餐廳裝修好靚,而且全部都係獨立卡位,私隱度十足。而家做緊優惠,好多拼盤都有特價好抵食😍豆腐沙律|用上日本豆腐特別滑👍🏻仲有濃郁既豆味,面層加上木魚絲更有口感。沙律菜新鮮爽脆,加埋芝麻醬好清新!雞蛋湯|第一次飲😍有蛋花、香蔥同香菇,好有住家湯既感覺,好暖胃🥰A5特選和牛西冷&燒肉拼盤|拼盤內有特選和牛西冷、特選和牛牛排肉、薄燒和牛肩眼配壽喜燒汁、和牛牛排肉同厚切牛舌。因為和牛肩眼比較薄,難控制火候,所以店員會幫手燒👍🏻燒完點埋蛋泡,完全係滑入口🤤和牛肩眼本身已經沾左壽喜燒汁,香甜濃郁。和牛西冷係全晚VIP,肉質有彈性,而且好嫩同好juicy🤩厚切牛舌粉嫩爽口,燒到外脆內軟,入口口感一流!特選和牛牛排肉正花紋理超靚,油脂分佈平均,接近入口即溶🥹和牛牛排肉相對無咁肥,肉味較濃👍🏻因為蝸牛油脂感好重,配埋飯就無咁膩!柚子雪葩|食完咁多和牛,食番個柚子雪葩即刻覺得好清新,超解膩👍🏻午餐時段仲有提供lunch set幾抵食!和牛真係好好味❤️
而家做緊優惠,好多拼盤都有特價好抵食😍
豆腐沙律|
雞蛋湯|
第一次飲😍有蛋花、香蔥同香菇,好有住家湯既感覺,好暖胃🥰
A5特選和牛西冷&燒肉拼盤|
柚子雪葩|
食完咁多和牛,食番個柚子雪葩即刻覺得好清新,超解膩👍🏻