2023-01-14
食物質素高水準!各有套餐及散叫提供,有素食提供。所有套餐都可以跟餐飲,務求令到客人滿足有白湯及紅湯揀,故名思意係,白唔辣,紅係辣,任君選擇。✏️ 瘋狂肥腸套餐岀名大食積嘅我有ABCD 全套我一定會揀曬,而好多時如果食類似運冒菜,酸辣粉我一定揀有大腸的,夠地道口味!套餐會跟小食,小食我就揀選泡椒鳳爪🤤有無朋友都一樣對泡椒毫無抵抗力?而小糖水方邊就揀咗凍成都老冰粉。好👌🏻小前菜嘅泡椒絕對令人食指大動,係一道美味嘅開胃菜。然後主菜肥腸麵都到埋了,雖然係肥腸但並無濃厚肥膏女仔食都覺得唔肥膩,又唔癡牙仲綿糯添。係真好味🤤配上紅肉柚子,仲爽呀!✏️ 瘋狂素小面套餐約咗位素食朋友同我午餐,即使食濃味嘢,茹素人士都有選擇呀,絕對無問題👍🏻即是平時想偶爾清淡下淨係想食果覺嘅衝擊,呢項係非常好嘅選擇⋯⋯內裏有菜心,有菇有木耳,加上煙靭嘅擔擔麵,簡直一流。份量好足,大大的一碗👍🏻小食方面,朋友就揀咗蒜泥青瓜,好爽口嘅拍青瓜,加上適當嘅麻油同蒜泥調味清爽得來,又不失惹味🤤✏️成都老冰粉食完超級香辣濃味嘅麵之後食返一碗冰粉,簡直係人生一大享受😎其實係我第一次食發覺真係好得意。好似啫喱咁嘅冰粉凍冰冰完全可以清理味蕾上嘅
各有套餐及散叫提供,有素食提供。
所有套餐都可以跟餐飲,務求令到客人滿足
有白湯及紅湯揀,故名思意係,白唔辣,紅係辣,任君選擇。
✏️ 瘋狂肥腸套餐
而小糖水方邊就揀咗凍成都老冰粉。
好👌🏻小前菜嘅泡椒絕對令人食指大動,係一道美味嘅開胃菜。
✏️ 瘋狂素小面套餐
內裏有菜心,有菇有木耳,加上煙靭嘅擔擔麵,簡直一流。
份量好足,大大的一碗👍🏻
✏️成都老冰粉
好似啫喱咁嘅冰粉凍冰冰完全可以清理味蕾上嘅刺激感令到個人舒服曬,又唔算太甜,但係有香香嘅桂花味芝麻味杞子味好清新。絕對推介💯‼️