2023-12-04 16 views
位於銅鑼灣嘅究極堂到新咗一段時間,裝修以武士作主題,好似去咗日本🇯🇵咁,座位月座位之間都非常闊落,感覺非常舒適😗午市時段有二十多款套餐任君選擇,仲有麵鼓湯及沙律附着送,亦可以優惠價加配指定小食及飲品👍🙃🍚究極炎之丼🍣以火炙刺身為主嘅丼飯,火炙過刺身除咗帶出微焦嘅香口感而且更帶出左刺身嘅美味,我最鍾意食火炙過嘅蝦同油甘魚,仲有入口即化右口魚裙邊😗😍😗🐟究極丼🦐呢個丼飯賣相已經好吸引,有兩隻手掌咁大嘅赤海蝦、超厚切三文魚同油甘魚,大大粒帶子,仲有新鮮creamy海膽,大大增加左食慾,淡淡嘅吞拿魚蓉加埋壽司飯一齊食,真係為之very good 👍 😌 🍳明太子芝士玉子燒🥚🧀玉子燒好豐富,玉子燒卷包住左啖啖芝士,熱辣辣仲有拉絲效果🧀,散發淡淡蛋香味,配埋蟹籽同醬汁,感覺挺惹味😍📍 究極堂(永光中心) Kyukyoku Do 📍銅鑼灣登龍街28號永光中心11樓

🍚究極炎之丼🍣

🐟究極丼🦐