2023-06-12 62 views
突然好想食打邊爐,即刻搜尋下邊一間打邊爐又好食又抵食。搵到呢間喺旺角女人街旁邊嘅肉蒲團,除咗個名好得意,食物仲好新鮮,好高質素,而且服務仲好好我同老公點咗M5M8 和牛套餐,點左壽喜燒做鍋底,湯底甜甜地,好似食緊日式牛肉鍋咁我哋呢啲食肉獸,梗係第一時間點好多唔同嘅牛肉啦。我哋第一轉點咗封門柳,澳洲M5和牛牛肩胛,澳洲M8 臀腰肉心,澳洲穀飼牛臀尖,M5M8和牛,好食就唔駛講,原來澳洲穀飼牛臀尖都好有牛味,好正當然仲有食其他牛胸爽,豚肉,廣島號,石斑魚片,原隻魷魚仔,仲有水餃,雲吞可以點除咗QR code點嘢食之外,外面梗係仲有一啲丸,菜類仲有熟食添午餐肉係厚啲切㗎,真係忍唔住食咗幾件食完打邊爐,仲有甜品可以揀,就係哈根達斯嘅雪糕或者芝士蛋糕揀,我哋兩個都揀咗朱古力味嘅雪糕,正而且呢度啲服務態度真係好好,服務員主動清理枱面,加湯,而且上菜速度超快,一撳完QR code,轉頭就到了,少於1分鐘就上道菜,真係好難得,好抵讚仲有一樣嘢要讚,就係每碟肉佢都會有個肉嘅名稱上面,令到客人知道每一碟肉的部位,食完好食可以再叫同款的肉,唔使估估下

午餐肉係厚啲切㗎,真係忍唔住食咗幾件

,好抵讚

2023-06-07