2020-12-06 37 views
近排開左愈黎愈多古早味蛋糕,次次經過都聞到好香嘅蛋糕味😍今日就係紅磡試左呢間黃店,係由幾個年輕人開架,經過一定要支持下💛 全部古早味蛋糕都係採用低糖、低鹽方法製作,而且仲唔會加任何防腐劑,食得都健康啲👍店鋪都好注重衛生,一去到嘅時候見到店員喺度洗雞蛋🥚原來所有雞蛋都會經過清洗先用,抵讚!🥳日本柚子蜂蜜蛋糕($95)蛋糕表面鋪滿日本柚子,味道酸酸甜甜又帶點苦澀,感覺好清新🥰 蛋糕仲加左黎自台灣嘅龍眼蜜,食落甜甜地,而且充滿蛋香味,味道勁夾😋 濃郁朱古力蛋糕($85)蛋糕表面有好多朱古力粒🍫熱辣辣,食落去仲係流心架!夠曬邪惡😈 朱古力味好香濃‼️十分推介💯 蛋糕濕潤鬆軟,口感綿蜜,屋企人秒清!😆P.S 夜晚八點後買有半價!🤩🤩🤩#大大力懲罰黃店💛 -阿里山 (紅磡)📍紅磡蕪湖街83號逸酒店地下5A號舖抵食指數:😚😚😚😚😚😚😚😚/10舔舔脷指數:😚😚😚😚😚😚😚😚😚/10

日本柚子蜂蜜蛋糕($95)

濃郁朱古力蛋糕($85)

P.S 夜晚八點後買有半價!🤩🤩🤩

#大大力懲罰黃店💛
阿里山 (紅磡)
📍紅磡蕪湖街83號逸酒店地下5A號舖

抵食指數:😚😚😚😚😚😚😚😚/10