呢間邊爐其實食過好多次,因為佢無限時真係好抵食,而且牛肉質素亦都性價比高,今次就食咗最平套餐($247),揀呢個係即使佢唔係最貴嘅餐,但係佢嘅牛同豬都係好出色,牛肉厚薄適中,而且非常有牛味,配埋今次揀嘅中辣麻辣蕃茄牛肉鍋湯底食,牛肉掛晒汁,而且有少少辣味得來仲有蕃茄嘅少少酸甜味,感覺唔會係淨麻辣嘅感覺感,而且佢有好多湯底揀,啱晒唔同飲食習慣嘅你哋😍另外一啲特別嘅地方係佢嘅火鍋配料都係好高質素,例如黑松露墨魚滑、手打三寶丸(墨魚丸、牛丸、豬肉丸)、花膠、脆肉鯇、鱔、超長蟹柳棒、時令海鮮、蝦等等,都係比其他火鍋店較特別嘅地方,唔係間間都食到👍🏻👍🏻飲品方面,佢哋最特別嘅地方係有好多唔同款式嘅茶,呢啲茶係馬祖自己製作,包你有一款啱口味,而我自己最鍾意飲嘅有兩款,就係愛文芒茉莉花茶&冷泡桂花烏龍,每次去都會飲呢兩款😆見佢而家新出咗非常貼心嘅暖飲品俾大家選擇,有維他奶、解茶、茉莉綠茶、烏龍茶、薑母茶,真係飲品都啱晒唔同年齡嘅人😆