2 day(s) ago 0 views
觀塘出名多工廠大廈美食,而且Cafe雲集記得好耐好耐之前有嚟過呢一度食嘢影相環境超級好於是今日見工作員畢同朋友嚟chill下!午餐嚟到叫咗一個主菜,一個小食同埋兩杯飲品脆炸軟殼蟹肉燥飯大大隻軟殼蟹擺咗喺表面超級豐富,底下嘅肉燥飯超級惹味,完全用醬汁撈埋,而且仲食到好多五花腩肉,超級有咬口,最喜歡裏面有混肉豬皮好好食!小食咗一個台式小食拼盤裏面包括有台灣腸,炸魚餅,鹽酥雞,炸薯條,同埋我至愛嘅炸芋泥波波全部都新鮮的炸,超級香口!台灣腸肥肥的有兩條,炸魚餅好煙靭,鹽酥雞同炸薯條都好香脆而且味道啱啱好,炸芋泥波波表面嘅薯泥好煙靭好好食飲品都好出色,宇治抹茶鮮奶嘅抹茶味道超級濃,紅柚湯力咖啡味道超級清爽,清甜嘅紅柚子味道,配埋苦澀嘅美式咖啡超級夾!
觀塘出名多工廠大廈美食,而且Cafe雲集
午餐嚟到叫咗一個主菜,一個小食同埋兩杯飲品
脆炸軟殼蟹肉燥飯
小食咗一個台式小食拼盤
飲品都好出色,宇治抹茶鮮奶嘅抹茶味道超級濃,紅柚湯力咖啡
味道超級清爽,清甜嘅紅柚子味道,配埋苦澀嘅美式咖啡超級夾!
4 day(s) ago
$150 (Lunch)